De Balanspiramide

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Zwangerschapsmassage

Behandelingen

Een zwangere vrouw ondergaat in een relatief korte tijd enorme ingrijpende veranderingen op fysiek, emotioneel en hormonaal gebied. De zwangerschapsmassage is een oosterse natuurgeneeskundige behandeling met aandacht voor ontspanning en gericht op het verminderen van zwangerschapskwalen.

Tijdens de behandeling wordt aandacht besteed aan rust en ontspanning. Ongemakken zoals vochtophoping, lage rugpijn en spierkrampen worden behandeld d.m.v. een gerichte massage. De behandeling wordt aan de voor- en achterzijde van het lichaam uitgevoerd van kruin tot tenen door middel van rollen en kneden en ritmisch, gelijkmatig uitgevoerde strijkingen over de huid. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur waarvan je waarschijnlijk een flink deel slapend zult doorbrengen. Je ligt op de behandeltafel onder een warm badlaken of deken. Natuurlijk wordt er rekening mee gehouden dat je wat gevoeliger bent voor geuren. De behandeling wordt vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars.

Laat de dagelijkse beslommeringeringen, je zwangerschapskwaaltjes en je innerlijke onrust even achter je en geniet van een lekker lange massage voor jou en je ongeboren kind. Speciaal voor de zwangerschapsmassage is er een Prenatale massagetafel waarin je bolle buik en je borsten de ruimte krijgen die ze nodig hebben zodat je gewoon op je buik kunt liggen terwijl deze zacht wordt ondersteund.

Na de massage zul je je ontspannen en uitgerust voelen en vol van nieuwe energie zijn. Je kunt er weer tegenaan!


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu