De Balanspiramide

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Prijzen

Prijzen

Behandelingen

Consult

(circa 1 tot 1,5 uur)

€ 59.00

Kinesiologische behandeling (Oefenpraktijk)

(circa 1,5 uur)

Individueel tarief

Zwangerschapsmassage

(circa 1,5 uur)

€ 75.00

Zwangerschapsmassage

(circa 1 uur)

€ 49.00

Hotstone behandeling

(circa 45 minuten)

€ 39.00

Preparaten

Bloesemremedies

Eenmalig tijdens de behandeling

Gratis

Bloesemremedies (alcoholbasis)

Voor thuisgebruik in een doseerflesje

€ 7.50

Voedingssupplementen

Bonusan en Othica

10% korting op de winkelprijs

Voedingssupplementen

Overige supplementen

10% korting op de advies verkoopprijs


Een massage als verwen- of kadoo-idee is ook altijd een goed idee. Je kunt nooit teveel behandeld worden, het is altijd een welkome investering in je rust en welzijn.

Verkrijgbaarheid van preparaten
- Ik beschik in mijn praktijk over een volledige set bloesemremedies van Bloesemremedies Nederland, inclusief een "special". Voor meer informatie over het assortiment klik < hier>.
- Alle beschikbare voedingssupplementen en preparaten van Bonusan op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde en topsport kunt u < hier> vinden (externe link).
- De
voedingssupplementen en preparaten van Orthica kunt u <hier> vinden (externe link). De prijzen worden helaas door Orthica niet aan op deze site vermeld.
- Voor overige merken supplementen verwijs ik door naar de website van Holland Pharma. Ook hier krijgt u 10% korting op het gehele assortiment.


NB:
- Behandelprijzen zijn inclusief 21% BTW, bloesemremedies en preparaten zijn inclusief 6% BTW,
- Controleer <hier> of uw ziektekostenverzekeraar een consult vergoedt. Let op: Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend: Controleer altijd vooraf bij uw verzekeraar of de behandeling (paramedisch natuurgeneeskundig consult of alternatieve gezondheidszorg) voor vergoeding in aanmerking komt!
- Bij afmelding van een afspraak op een werkdag binnen 24 uur of het niet nakomen van een afpraak worden de volledige consultkosten in rekening gebracht. In dat geval wordt voor een paramedisch natuurgeneeskundig consult € 59.00 gerekend (1 uur).

- Houdt bij de bestelling van preparaten rekening met voorafbetaling en order- of verzendkosten bij geringe afname. De preparaten worden per post naar uw huisadres gestuurd.

Aantal behandelingen

Na twee of drie behandelingen moet duidelijk zijn of Kinesiologie of Reiki een oplossing kan bieden voor je problemen. Heb je er baat bij dan maken we een individueel behandelplan. Als we samen tot de conclusie komen dat je er geen baat bij hebt dan stoppen we met de behandeling.

Oefencliënten Kinesiologie gezocht!

Gedurende mijn opleiding tot Kinesioloog ben ik op zoek naar mensen met klachten die zich tegen gereduceerde kosten willen laten behandelen door een Kinesioloog in opleiding. Daarover worden persoonlijk met jou afspraken gemaakt. De afspraken zijn dus individueel waardoor onderlinge verschillen in tarieven kunnen voorkomen. Dit geldt uitsluitend voor Kinesiologische behandelingen!
De kosten voor een Kinesiologisch consult komen eveneens in aanmerking voor vergoeding door de meeste ziektekostenverzekeraars.
Controleer <hier> of uw ziektekostenverzekeraar een consult vergoedt.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu