De Balanspiramide

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Cliënten spreken

Hieronder kun je lezen wat cliënten zoal van hun behandeling vonden. De 'recensies' zijn door henzelf geschreven. Om privacy-redenen heb ik alleen de voornaam en de provincie opgenomen. Ieder mens reageert anders op de oorzaak van klachten en op een behandeling, neem dus de tijd voor een persoonlijke ervaring.

Hermine uit Overijssel over Reiki, Reikimassage en Fibromyalgie: "Toen Jan zich ging verdiepen in Fibromyalgie, bleek dat Fibromyalgiepatiënten niet in staat zijn om in het diepe slaap stadium (delta-slaap) te komen. Ik sliep inderdaad erg slecht er werd regelmatig wakker. Hierdoor worden chemische stoffen (groeihormonen) die nodig zijn voor het herstel en de groei van weefsels niet aangemaakt, en dat resulteert weer in het onvermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen. Jan heeft mij een aantal keren een Reiki behandeling gegeven en daarna heb ik vaker lekker en diep(er) geslapen. Jan heeft daarop voorgesteld om kort achter elkaar een aantal Reikimassages te geven. Ik heb de Reikimassages als heerlijk ontspannend ervaren en viel regelmatig in slaap. Maar ook op de lange termijn is mijn nachtrust verbeterd en is de pijn van mijn Fibromyalgie minder geworden. Binnenkort start ik weer met een aantal Reiki behandelingen."

Marian uit Zuid-Holland over Kinesiologie, Reiki en Reikimassage: "Toen ik in een moeilijke periode erg veel onrust in mij hoofd had, legde Jan een keer zijn handen op mijn hoofd. Eindelijk voor het eerst sinds lange tijd werd het rustig in mijn hoofd. Jan was er eerst zelf erg sceptisch over, maar het effect trad ook de keren erna op. Hij is het op andere mensen gaan testen en het werkte ook bij hen. Dit was het begin van zijn interesse om meer met zijn gave te gaan doen. Ik ben blij dat hij de keuze heeft gemaakt om zijn beroep te maken van Kinesiologie en Reiki, om zo meer mensen te kunnen helpen.
Jan heeft me met zowel Kinesiologische technieken, Reiki als ontspanningsmassages geholpen om de energie te hebben om door een moeilijk periode heen te komen en daar ben ik heel erg blij mee. Jan heeft wat mij betreft een gave om mensen te helpen met zijn handen en zijn manier van in het leven staan."

Elles en Roy uit Zeeland over zwangerschapsmassage: "Ik was ruim 7 maanden zwanger en genoot met volle teugen van mijn zwangerschap. Maar een beetje extra ontspanning kan nooit kwaad. Jan gaf een massage van mijn kruin tot aan het puntje van mijn tenen. Zowel de achterkant als de voorkant en geheel discreet wel te verstaan. Ik was zo ontspannen, dat ik in slaap viel. Door de buikmassage gaf de kleine diverse duwtjes en schopjes. Ik kan het zeker aanbevelen en gun jezelf deze heerlijke ontspanning".

Marijke uit Zuid Holland over Reikimassage: "Voordat je aan de massage begon was het prettig dat je uitleg gaf wat en hoe je het ging doen. Ik heb een heerlijke ervaring gehad en verneem in mijn lichaam en geest een algeheel gevoel van rust en ontspanning. Door jouw rust, aandacht en tijd kan ik op een prettige manier relaxen, ontstressen en heb ik na de massage een gevoel van welbevinden. Het algemene beeld wat ik van deze sessie overhoud is, compleet, veilig, ontspannend, zorgzaam... een aanrader!


Cobie uit Zeeland over vochtdrainage, massage tegen stijve spieren en Reikimassage: "Toen ik mijn enkel had gebroken in Spanje ben ik dank zij jou, de massages en oefeningen weer in korte tijd heel goed gaan lopen. Ook de ontspannende massage was heel erg fijn. Je voelt je heel erg goed en relaxt. Jan, bedankt er voor".


Margareth uit Overijssel over Reiki en Reikimassage: "De eerste Reiki behandeling en de Reiki massage was heel moeilijk voor mij. Ik was niet meer in staat om iemand toe te laten tot mijn innerlijke ik. Door het grote vertrouwen dat Jan mij gaf ben ik doorgegaan en ik kan gelukkig zeggen dat ik mezelf weer teruggevonden heb. Dat ik er als mens en vrouw mag zijn! Ik ben er nog niet helemaal maar ik kan zeggen dat er een stijgende lijn in zit en de energie en het zelfvertrouwen teruggekomen is. Ik kan weer echt lachen en het leven veel beter aan. Wàt er ook op mijn pad mag komen, ik ben er klaar voor! Dankjewel."

Mira en Danique uit Overijssel over zwangerschapsmassage: "De zwangerschapsmassage van jou was echt heerlijk. Heel erg vertrouwd en super ontspannend. Zelfs onze kleine meid vond het lekker want die ging echt tekeer in mijn buik. Op een gegeven moment moest ik huilen omdat het zo heerlijk was. Een zwangere vrouw kan best veel last hebben van zwangerschapskwaaltjes maar door de massage was ik ze even helemaal kwijt. Jan, het was super! Mocht ik nog een keer zwanger zijn dan laat ik me zeker nog een keer door je masseren, het liefst iedere dag."Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu