De Balanspiramide

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Algemene voorwaarden

Prijzen

Betaling van consulten
Betaling kan uitsluitend contant op de dag van het consult. Er wordt direct een factuur meegegeven of verstuurd. Deze kan in in de meest gevallen gedeclareerd worden bij de verzekeraar.


Annnulering van consulten

Een consult kan tot 24 uur van te voren, mits dit een werkdag is, kosteloos worden geannuleerd. Dat betekent dat een consult op maandag om 8.00, uiterlijk vrijdag om 8.00 geannuleerd dient te zijn. Als dit niet het geval is, wordt er een bedrag in rekening gebracht dat gelijk is aan het bedrag dat in de prijslijst vermeld is voor de afgezegde behandeling. Aan betalingsherinneringen zijn kosten verbonden. In alle gevallen wordt er een factuur verstuurd.

Actuele vergoedingsoverzichten van de zorgverzekeringen
De Balanspiramide is aangesloten bij de brancheorganisatie BATC. Op de website www.batc.nl vind je een lijst van alle zorgverzekeraars –gespecificeerd met polissen- die een consult gedeeltelijk of geheel vergoeden. Let op: Je kunt aan dit overzicht geen rechten ontlenen: Ga altijd bij je zorgverzekeraar na of de behandeling (paramedisch natuurgeneeskundig consult) in aanmerking komt voor vergoeding. De behandelingen vallen onder “natuurgeneeskunde”.

Klacht- en tuchtrecht (tekst van de brancheorganisatie BATC)

Als je om welke reden dan ook ontevreden bent over je behandeling bij een BATC therapeut, kun je hiervoor kosteloos een klacht indienen bij de BATC. Wij zullen er zorg voor dragen dat jouw klacht op een goede manier wordt behandeld en indien nodig leggen wij je klacht neer bij de tuchtcommissie. Wil je meer weten over het indienen van een klacht of heb je andere vragen hieromtrent? Neem dan contact op met BATC door te bellen naar 049-3670612 of door een e-mail te sturen naar info@batc.nl.
Mijn registratienummer bij de BATC is BR-1809. Mijn klacht- en tuchtrecht nummer is KB-1110.1331
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu